Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی در هفته گذشته از فراهم شدن امکان ثبت نام مسکن اولی‌ها در سامانه طرح ملی مسکن خبر داد. جزییاتی از این طرح ملی منتشر شده است.

خبرگزاری میزان _ آنا نوشت: وزارت راه و شهرسازی در راستای کمک به تأمین مسکن، طرح «اقدام ملی تأمین مسکن» را در قالب احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی برنامه‌ریزی نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی در این باره اظهار کرد: تمام افرادی که مسکن اولی هستند و استعلام بند «ج» آن‌ها سبز است، نسبت به ثبت‌نام در سامانه طرح ملی مسکن اقدام کنند.

محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی درباره ثبت‌نام جدید برای مسکن بیان کرد: این ثبت‌نام در قالب طرح اقدام ملی و طرح جهش تولید مسکن برای ساخت سالانه یک‌میلیون مسکن است، افرادی که نیاز به مسکن دارند و تاکنون اقدام به ثبت‌نام در سامانه مسکن ملی نکرده‌اند می‌توانند در ثبت‌نام جدید شرکت کنند.

وی ادامه داد: صفحه‌ای برای ثبت‌نام متقاضیان مسکن طراحی‌شده است که به‌زودی باز و متقاضیان فاقد مسکن می‌توانند در این سامانه ثبت‌نام کنند. جزئیات ثبت‌نام جدید در حال تدوین است که آن‌هم به‌زودی اعلام می‌شود.

محمودزاده تصریح کرد: در ثبت‌نام جدید برای مسکن محدودیتی نداریم و تمام کسانی که فاقد مسکن هستند می‌توانند در این طرح نام‌نویسی کنند.

به گفته محمودزاده، «در قالب طرح اقدام ملی در حال حاضر ۵۳۴ هزار واحد در حال ساخت است که با ثبت‌نام‌های جدید، تولید مسکن در قالب طرح اقدام ملی و طرح ساخت سالانه یک‌میلیون مسکن ادامه پیدا می‌کند.»

از مزایای ارائه تسهیلات وام بانکی به مبلغ ۷۵۰ تا ۱۰۰۰ میلیون ریال با نرخ ۱۸% با دوره مشارکت مدنی (ساخت) حداکثر دوساله و بازپرداخت تسهیلات در قالب فروش اقساطی به مدت حداکثر ۱۲ سال پرداخت می‌گردد

فرم «ج» چیست؟

دو نوع وام مسکن برای متقاضیان وجود دارد؛ وام با سپرده بانکی و وام بدون سپرده بانکی (وام اوراق). دریافت وام اوراق یا همان وام بدون سپرده بانکی، برای هیچ شخصی محدودیتی ندارد؛ اما گرفتن وام با سپرده‌گذاری دارای محدودیت است. یکی از محدودیت‌هایی که برای گرفتن تسهیلات دولتی در حوزه مسکن مانند طرح ملی مسکن وجود دارد استعلام فرم «ج» است. برای بررسی اینکه آیا شما صلاحیت دریافت وام موردنظر را دارید یا خیر، فرم «ج» که مربوط به دریافت تسهیلات دولتی برای مسکن است مورد استعلام قرار می‌گیرد.

استعلام فرم «ج» توسط بانک انجام می‌شود و حداکثر زمان دریافت پاسخ این استعلام ۱ تا ۲ روز کاری است. برای پیگیری استعلام فرم «ج» وام مسکن، بعد از سپری شدن این مدت، می‌توانید به بانک مراجعه کرده و پاسخ استعلام را دریافت کنید.

نکته مهم در خصوص فرایند استعلام، زمان انجام آن است. این کار در پایان دوره سپرده‌گذاری انجام می‌شود؛ یعنی درصورتی‌که از شرایط تعلق گرفتن وام اطلاع نداشته باشید و افتتاح حساب کنید، در پایان مدت سپرده‌گذاری، وام به شما تعلق نمی‌گیرد.

علاوه بر خود متقاضی، همسر متقاضی هم نباید از هیچ‌یک از تسهیلات خرید مسکن (وام‌های سیستم بانکی و طرح‌های دولتی تأمین مسکن)، استفاده کرده باشد.

بیشتر بخوانید: ۱۵ سال پس‌انداز برای یک میلیارد وام، برای ۱۰ متر خانه!

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: مسکن بازار مسکن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مسکن بازار مسکن راه و شهرسازی ثبت نام جدید برای مسکن اقدام ملی طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۶۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟